“Fullkomligt älskar hur Anna har fångat Elviras "busiga blick" och det är just det hos Elvira som gör mig allra lyckligast och får mig att skratta något kopiöst ibland" - Elviras pappa

 Familjefotografering

Att föreviga Er familj, Er vardag, Er kärlek, Er värme och närhet till varandra. För mig är det sann glädje varje gång jag får möjligheten att föreviga små som stora i deras allra lilla innersta lilla familj. Jag fotograferar utomhus i naturlig ljus och arbetar med det vackra som naturen erbjuder vid just er fotografering och årstid. Vi busar, leker och lockar till skratt. Jag lägger stort fokus på era små och att både små och stora ska känna sig trygga och bekväma framför kameran. 

I mina familjepaket ingår allt från första kontakt till levererade bilder hem till er adress. Jag finns med hela vägen, jag hjälper er gärna med tips, platser med mera. 

Vi kommer gemensamt fram till en dag, tid och plats för fotograferingen. Då jag arbetar med naturligt ljus är plats och tidpunkt oerhört viktiga detaljer i mitt arbete och jag lägger stor tid på att finna den rätta platsen till er fotografering. 

Jag gör ett noga urval av bilder där jag väljer ut alla de bästa bilderna, redigerar dem samt att bilderna levereras hem till er inom 2-3 veckor efter att fotograferingen är genomförd. Tillsammans med bildleveransen skickar jag även en faktura som du betalar
inom 10 dagar.

Bilderna är nu dina att använda, framkalla, förstora samt att visa upp för nära och kära. Önskar du publicera dem på internet? Gör gärna det! men glöm inte att ”Fotograf Anna Johnsson” då alltid ska anges. Redigering av bilderna är inte tillåtet. I fotograferingen ingår allt från första kontakt till att bilderna noga vals ut, redigerats och levererats hem till er!

”Så älskad från första stund”

 1 timmes fotografering

 

25 stycken högupplösta redigerade bilder samt en egen fil där bilderna är anpassade till webben.

 

Bilderna levereras hem till er i vackert inslaget paket, bilderna levereras på en Usb-sticka.

Pris 2000 kr

”Du vet väl om att du är värdefull”

2 timmars fotografering inklusive förflyttning, vi fotograferar på två olika platser/miljöer.

 

60 stycken högupplösta redigerade bilder samt en egen fil där bilderna är anpassade till webben.   

Bilderna levereras hem till er i vackert inslaget paket, bilderna levereras på en Usb-sticka. 

Pris 3500 kr

“Från första kontakt har det varit en fröjd att samarbeta med Anna. Hon tog fantasiakt fina bilder av vår lilla tjej. Bilder som lockade fram precis den glada lilla tjej hon är. Vi är mer än nöjda.” - Ella

 

Önskar ni boka en fotografering eller komma i kontakt med mig?

Jag ser så fram emot ditt mail. 

Jag återkommer inom 48 timmar! 

Bröllopspaket - TROBröllopspaket - HOPPBröllopspaket - KÄRLEKFamilj - Så älskad från första stundFamilj - Du vet väl om att du är värdefullGravid - Little sweetheartGravid - Our miracle

Fina familjer