Underbara Bröllop

Som bröllopsfotograf är det oerhört viktigt för mig att fånga Er dag, att berätta Er historia och låta Er kärlek komma fram i bilderna. Jag arbetar med hög profession, jag lägger stor vikt vid att finna den rätta platsen till er bröllopsfotografering med härligt ljus. Jag vill vara med och föreviga de mest betydelsefulla stunderna, de små detaljerna, klappen på axeln, kyssen, blicken. Ögonblicken mellan Er och Era gäster.

Jag utgår från Göteborg men vill se allt mellan himmel och jord, allt från höga berg till milslånga stränder! Så oavsett vart du befinner dig önskar jag packa kameraväskan och resa mot Er fotografering.

Är jag den rätta fotografen för Er? 

Från första kontakt tills dess att bilderna har levererats hem till er i ett vackert inslaget paket finns jag vid er sida hela vägen. Ställ alla era frågor, jag hjälper gärna till med tips inför fotograferingen, tider, ljus och allt däremellan. 

Vid vår första kontakt börjar vår resa tillsammans. Vi samtalar oss fram till en lösning kring bröllopsfotograferingen som passar för just Er. Jag skriver alltid kontrakt med mina brudpar och när vi har kommit fram till den lösning ni önskar skickar jag två kontrakt till er via posten tillsammans med en checklista som stöd till mig inför er stora dag. 

Ett kontrakt behåller ni samt att ett kontrakt skickar ni tillbaka till mig i ett frankerat kuvert som jag skickar med. Checklistan tittar ni igenom tillsammans i lugn och ro och tar med ifylld till vårt första möte.

Vi bestämmer en dag för att ses för vårt bröllopsmöte. Här får vi möjlighet att lära känna varandra lite samt att gå igenom mer noggrant era förväntningar inför fotograferingen, era förhoppningar, tider, hur er dag kommer att se ut samt att vi har möjlighet att göra en kortare fotosession. Vi går här igenom checklistan. Vi fotograferar för att vara lite varma i kläderna när bröllopsdagen väl kommer samt att ni får möjlighet att ta del av ett urval av bilderna innan ert bröllop.

Efter ca 1 vecka får ni ett mail med en länk till ett personligt webbgalleri där ni kan hämta hem ett urval av bilderna från fotograferingen. Dessa bilder är redigerade och högupplösta. 

Bröllopsdagen närmar sig och vi möts upp på avtalad plats och tid. Ni njuter av Er dag och jag är med och förevigar den. Efter ca 3-4 veckor får ni er leverans av bilder skickade hem till er i ett vackert paket med bilderna på en usb-sticka tillsammans med faktura. 

Bilderna är nu Era att använda, framkalla, publicera och visa upp för era nära och kära.  Önskar du publicera dem på internet? t.ex. Facebook, Instagram eller din blogg så gör väldigt gärna det, men glöm inte att ”Fotograf Anna Johnsson” då alltid ska anges.

Redigering av bilderna är inte tillåtet.

I mina paket ingår allt från första samtal tills dessa att bilderna är levererade. Jag levererar ca 50 högupplösta, redigerade bidler i timmen. 

“Vi har precis kollat igenom alla bilderna =) Det är svårt att ta in allt fint som du lyckats fånga på bilderna. Fantastiskt! Vi är supernöjda!" 

-Madelene & Magnus

 

 

 

 

”Anna, du är en lysande fotograf. du lyckades verkligen fånga alla känslor och upplevelser på våra bröllopsbilder. Vi kände oss så avslappnade med dig och du tog dig tiden att lyssna och känna in oss för att det skulle bli så bra bilder som möjligt. Ett stort tack för alla fina minnen du gitigt oss i form av alla fantastiska bröllopsbilder. Vi kan blicka tillbaka när vi vill och njuta av dem. Varma kramar från makarna Tomar.”

 

Mina bröllopspaket 

TRO - 4 timmar 7900 kr. (Passar för vigsel samt porträttbilder)

HOPP - 6 timmar 10 900 kr. (Passar för förberedelser, vigsel, porträtt samt mingel och bröllopsskål)

KÄRLEK - 10 timmar 15 000 kr. (Passar för förberedelser, vigsel, porträtt, mingel, brudskål samt middag)

EXTRA

Lägg till fler timmar, 1000 kr/tim.

RESA

I Göteborgsområdet ingår resa i paketen.

Inom Västra Götaland 700 kr.

Övriga Sverige 2000 kr.

Norden 2500 kr. 

Övriga världen: Enligt överenskommelse.

Underbara bröllop