Magiska dag!

Stort grattis till en helt ovärderlig och magisk dag.

I alla mina bröllopspaket ingår det ett planeringsmöte där vi träffas och går igenom era önskemål, förhoppningar, tidsschema kring er dag samt att vi gör en kortare fotosession. Jag vill veta allt om Er stora dag, lära känns Er, busa och skratta med Er och låta Er vila i er kärlek.

För mig handlar det om att fånga känslan i er dag, att låta er historia berättas genom uttrycksfulla bilder som speglar era personligheter.

Glädje, värme, spontanitet, romantik, asgarv och tårar, allt ryms i mina bilder!

Två viktiga faktorer i mitt arbete är plats och tid. Jag är noga med att välja vackra platser till er fotografering samt tid för att få det vackraste ljuset i Era bilder.

För mig är det ovärdeligt att få följa mina brudpar under en längre tid på just deras dag. Då har jag möjlighet att verkligen fånga deras dag i allt från små detaljer till de stora ögonblicken. Ett stort plus är även att om det droppar lite från ovan under den tid vi avsatt till porträtt har vi en stor chans att det spricker upp och vi får magiska motljusbilder i kvällssolen.

Jag förevigar ovärdeliga bilder från en av de största dagarna i Ert liv! 
Avslappnat, Jordnära, Lättsamt, Asgarv, Mängder med pussar, Busiga ord, Närhet, Stillhet, Blickar, Känslor, Romantik, Struktur

Jag utgår från Göteborg men vill se allt mellan himmel och jord, allt fåra höga berg till milslånga stränder! Så oavsett vart du befinner dig önskar jag packa kameraväskan och resa mot Er stora dag!

”Anna, du är en lysande fotograf. du lyckades verkligen fånga alla känslor och upplevelser på våra bröllopsbilder. Vi kände oss så avslappnade med dig och du tog dig tiden att lyssna och känna in oss för att det skulle bli så bra bilder som möjligt. Ett stort tack för alla fina minnen du gitigt oss i form av alla fantastiska bröllopsbilder. Vi kan blicka tillbaka när vi vill och njuta av dem. Varma kramar från makarna Tomar.”

 

Mina bröllopspaket

HELDAG
12-15 timmar

 • 12-15 h fotografering
 • Ca 500 högupplösta redigerade bilder på usb-sticka
 • Handgjort bröllopsalbum med hög rich-feeling! 15 albumuppslag 25X25 cm
 • Personligt webbgalleri samlat med ca 75 av de bästa bilderna från från tidigt morgon till sen kväll att visa och dela med era nära och kära
 • Heldag! Kapsla allt från tidig morgon till sen kväll! Mascaran läggs, tårtan skärs upp och när gästerna dansar på borden. Bröllopsalbumet blir kronan på verket där ovärdeliga minnen är samlade för Er, till Er.
 • Pris 30 000 kr

8 timmar

 • 8 h fotografering
 • Ca 350 högupplösta redigerade bilder på usb-sticka
 • Handgjort bröllopsalbum med hög rich-feeling! 15 albumuppslag 20X20 cm
 • Personligt webbgalleri samlat med ca 75 av de bästa bilderna från från tidigt morgon till sen kväll att visa och dela med era nära och kära
 • Passar för förberedelser, vigsel, porträtt, brudskål, mingel samt middag.
  Bröllopsalbumet
  blir kronan på verket där ovärdeliga minnen är samlade för Er, till Er.
 • Pris 22 900 kr

6 timmar

 • 6 h fotografering
 • Ca 250 högupplösta redigerade bilder på usb-sticka
 • Bröllopsalbum, 10 albumuppslag 15X15 cm
 • Personligt webbgalleri samlat med ca 75 av de bästa bilderna att visa och dela med era nära och kära
 • Passar för förberedelser, vigsel, porträtt, brudskål samt mingel.
  Bröllopsalbumet
  blir kronan på verket där ovärdeliga minnen är samlade för Er, till Er.
 • Pris 18 900 kr

3 timmar

 • 3 h fotografering
 • Ca 150 högupplösta redigerade bilder på usb-sticka
 • Bröllopsalbum, 10 albumuppslag 10X10 cm
 • Personligt webbgalleri samlat med ca 75 av de bästa bilderna från från tidigt morgon till sen kväll att visa och dela med era nära och kära
 • Passar för vigsel samt porträtt
  Bröllopsalbumet
  blir kronan på verket där ovärdeliga minnen är samlade för Er, till Er.
 • Pris 10 900 kr

”Anna var vår bröllopsfotograf i oktober i år och vi är så nöjda! Allt från förberedelsemötena där hon lyssnade på våra önskemål och fotade lite porträtt som ingick till att hon med sina guldskor fotade oss på själva dagen. Annas energi, värme och passion för sitt yrke smittar av sig Hon är lätt att få tag på och bolla idéer och schema med och efteråt levererades bilderna med guldsnöre och guldigt usb. Anna var helt enkelt guld värd, rekommenderar att ta kontakt med henne inför ert bröllop! ” -Emma & Johan

Om bokning

Vid vår första kontakt börjar vår resa tillsammans. Vi samtalar oss fram till en lösning kring bröllopsfotograferingen som passar för just Er.

Bokning/Bröllopsmöte

Vi bestämmer en dag för att ses för vårt bröllopsmöte. Här får vi möjlighet att lära känna varandra lite samt att gå igenom mer noggrant era förväntningar inför fotograferingen, era förhoppningar, tider, hur er dag kommer att se ut samt att vi har möjlighet att göra en kortare fotosession. Vi fotograferar för att vara lite varma i kläderna när bröllopsdagen väl kommer samt att ni får ta del av ett urval av bilderna innan ert bröllop (vem vet kanske blir det save-the-date kort). Efter ca 2 veckor får ni ett mail med en länk till ett personligt webbgalleri där ni kan hämta hem urvalet av bilder från fotograferingen . Dessa bilder är era att använda, redigerade och högupplösta.

Bröllopsdag samt leverans av bilder

Bröllopsdagen närmar sig och vi möts upp på avtalad plats och tid. Ni njuter av Er dag och jag är med och förevigar den. Här är det viktigt att den tid som avsatts till porträtt med mera stämmer, om inte förstår kunden att fotograferingen blir mindre omfattande. Efter ca 5-6 veckor får ni er leverans av bilder hem till er i ett vackert inslaget paket med bilderna på en usb-sticka tillsammans med faktura. Beroendetå vilket bröllopspaket ni valt kan även tackkort och bröllopsalbum med mer ingå.

Om bilderna

Bilderna är nu Era att använda, framkalla, publicera och visa upp för era nära och kära. Önskar du publicera dem på dina sociala medier ex. Facebook, Instagram med mer? Gör mer än gärna det men glöm inte @fotografannajohnsson alltid ska anges. Önskar era nära och kära publicera någon bild eller önskar floristen publicera en bild på blommorna? Ange även då @fotografannajohnsson

Redigering av bilderna är inte tillåtet såsom att lägga på ett filter eller ändra från färg till svartvit. Detta för att värna om mitt bildspråk och varumärke.

Kontrakt

Jag skriver alltid kontrakt med mina brudpar. När vi kommit fram till den lösning kring er bröllopsfotografering som ni önskar skickar jag två kontrakt till er via posten tillsammans med en checklista som ni fyller i och tar med till vårt bröllopsmöte. I checklistan får ni möjlighet att fundera, skriva ned lite om er dag samt om hur ni önskar Er dag rent fotograferingsmässigt.

Ett kontrakt behåller ni, det andra skickar ni tillbaka till mig i ett frankerat kuvert som jag skickar med. Vi kan även skriva kontrakt vid vårt bröllopsmöte.

More is More!

Jag älskar bilder när de är på print!
När man kan svepa med handen över ett albumuppslag och minnas varenda känsla av dagen. All glädje, kärlek, pirret och alla tokskratt. Av den anledningen har jag valt att inkludera ett bröllopsalbum i alla mina paket. Det kan även vara så att jag ibland tror att man har en tanke om att göra det där albumet men att det ibland känns svårt, vilka bilder ska jag välja, vart ska jag göra albumet, vilken ordning ska jag lägga bilderna eller -jag hade så svårt att bestämma mig så det blev inget album.

Jag vill att alla mina brudpar ska ha ett vackert, stilrent och välarbetat album som visar upp er bröllopsdag i bilder och förmedlar känslan från er dag.

Mina bröllopsalbum är av allra högsta kvalité och innehåller ovärdeliga minnen!

Ni väljer vilka bilder ni önskar ha med, jag hjälper er självklart gärna med urvalet om ni hellre önskar det. Jag sätter sedan samman ett vackert album som levereras via posten hem till er i vackert inslaget paket.

Bröllop är lyx med stort L

”Ibland har man verkligen tur – vi är så himla glada att vi hittade just dig som fick föreviga vår dag. Det var precis som du sa – den där stunden i Färjenäs när det var bara vi två och du – den blev liksom en liten andningspaus i en superhektisk dag. Och ostmackan och festisen där – du är ett sådant klockrent proffs! Och ovanpå det en fantastiskt varm och härlig person – en perfekt kombo för en bröllopsfotograf helt enkelt.” -Ylva  

Kostnad för flyg och boende tillkommer.
Alla priser är inklusive moms samt att prislistan gäller tills dess att den uppdateras.
Jag som fotograf förbehåller mig rätten att använda bilder i min marknadsföring om inte annat har skrivits i text mellan fotograf och övrig part.


Menu Menu