“Vi har precis kollat igenom alla bilderna =) Det är svårt att ta in allt fint som du lyckats fånga på bilderna. Fantastiskt! Vi är supernöjda!" - Madelene och Magnus

Woooop Wooooop Bröllop!!! 

Stort grattis till en helt makalöst magisk dag!

I min bröllopspaket ingår det ett planeringsmöte där vi träffas och går igenom era önskemål, förhoppningar, tidsschema över Er dag samt att vi gör en kortare fotosession. Jag vill veta allt om Er stora dag, lära känna Er, busa och skratta med Er och låta Er vila i era kärleksfulla stunder. 

För mig handlar det om att fånga känslan i Er dag, att låta Er historia berättas genom uttrycksfulla bilder som speglar Er. 

Glädje, värme, spontanitet, romantik, asgarv och tårar, allt ryms i mina bilder!

Jag lägger alltid ribban högt, förfinar, förbättrar, utvecklar och strukturerar mitt arbete för att alltid ha inställningen att jag ska ta bilder på min absoluta topp av min egen förmåga. 

Två viktiga faktorer i mitt arbete är plats (jag är alltid noga med att söka vackra platser och locations) samt tid för att få det vackraste ljuset i Era bilder. 

För mig är det helt magiskt att få möjlighet att följa mina brudpar under en längre tid på deras dag, då har jag möjlighet att verkligen fånga deras dag i allt från små detaljer till de stora ögonblicken. Ett Stort Plus är även att om det droppar lite från ovan under den tid vi avsatt till porträtt har vi en stor chans att det spricker upp och vi får magiska motljusbilder i kvällssolen. 

Jag förevigar ovärdeliga bilder från en av de största dagarna i Ert liv!

Jag utgår från Göteborg men vill se allt mellan himmel och jord, allt från höga berg till milslånga stränder! Så oavsett vart du befinner dig önskar jag packa kameraväskan och resa mot Er stora dag!

Avslappnat

Jordnära

Lättsamt

Asgarv

Mängder av pussar

Busiga ord i örat på din älskade

Närhet

Stillhet

Blickar

Känslor

Romantik

Struktur

 

KÄR I EN ÄNGEL

3 SAMMANHÄNGANDE TIMMAR

ALLA BILDER (CA 100 ST) HÖGUPPLÖSTA, REDIGERADE   

PASSAR FÖR PORTRÄTTFOTOGRAFERING & VIGSELCEREMONIN.   

 BILDER LEVERERAS MED VACKERT PAKET PÅ POSTEN, FILERNA PÅ EN USB-STICKA

8.900:-

 

THINK YOU ARE AMAZING

6 SAMMANHÄNGANDE TIMMAR

ALLA BILDER (CA 200 ST) HÖGUPPLÖSTA, REDIGERADE   

PASSAR FÖR FÖRBEREDELSER PORTRÄTTFOTOGRAFERING, VIGSELCEREMONIN & BRUDSKÅL 

BILDER LEVERERAS MED VACKERT PAKET PÅ POSTEN, FILERNA PÅ EN USB-STICKA

30 STYCKEN TACKKORT INGÅR I VACKER FÖRPACKNING

13.900 KR

THE LOVE OF MY LIFE

10 SAMMANHÄNGANDE TIMMAR

ALLA BILDER (CA 350 ST) HÖGUPPLÖSTA, REDIGERADE   

PASSAR FÖR FÖRBEREDELSER, PORTRÄTTFOTOGRAFERING, VIGSELCEREMONIN, BRUDSKÅL & MIDDAG.   

BILDER LEVERERAS MED VACKERT PAKET PÅ POSTEN, FILERNA PÅ EN USB-STICKA

30 STYCKEN TACKKORT INGÅR I VACKER FÖRPACKNING

BRÖLLOPFILM, CA 3 MINUTER MED DE BÄSTA BILDERNA ATT VISA FÖR NÄRA OCH KÄRA. FILM MED TILLHÖRANDE, STÄMNINGSFULL  MUSIK VÄCKER MINNEN PÅ ETT SÄTT SOM ÄR SVÅRT ATT SLÅ!! 

ETT FANTASTISKT MINNE AV EN MAGISK DAG.

 

19.900 KR

Om bokning

Vid vår första kontakt börjar vår resa tillsammans. Vi samtalar oss fram till en lösning kring bröllopsfotograferingen som passar för just Er. 

Bokning/Bröllopsmöte

Vi bestämmer en dag för att ses för vårt bröllopsmöte. Här får vi möjlighet att lära känna varandra lite samt att gå igenom mer noggrant era förväntningar inför fotograferingen, era förhoppningar, tider, hur er dag kommer att se ut samt att vi har möjlighet att göra en kortare fotosession. Vi fotograferar för att vara lite varma i kläderna när bröllopsdagen väl kommer samt att ni får möjlighet att ta del av ett urval av bilderna innan ert bröllop.

Efter ca 2 vecka får ni ett mail med en länk till ett personligt webbgalleri där ni kan hämta hem ett urval av bilderna från fotograferingen. Dessa bilder är redigerade och högupplösta. 

Bröllopsdag samt leverans av bilder

Bröllopsdagen närmar sig och vi möts upp på avtalad plats och tid. Ni njuter av Er dag och jag är med och förevigar den.  Efter ca 3-4 veckor får ni er leverans av bilder skickade hem till er i ett vackert paket med bilderna på en usb-sticka tillsammans med faktura, beroende av bröllopspaket ingår tackkort samt en underbar film med stämningsfull musik.

Om bilderna

Bilderna är nu Era att använda, framkalla, publicera och visa upp för era nära och kära.  Önskar du publicera dem på internet? t.ex. Facebook, Instagram eller din blogg så gör väldigt gärna det, men glöm inte att ”Fotograf Anna Johnsson” då alltid ska anges. Önskar era nära och kära publicera någon/några bilder eller kanske önskar floristen visa upp en bild på blommorna, ange även då gärna Fotograf Anna Johnsson. 

Redigering av bilderna är inte tillåtet såsom att lägga på ett filter eller ändra från färg till svartvit på ex. sociala medier såsom Instagram. 

Avtal

Jag skriver alltid kontrakt med mina brudpar och när vi har kommit fram till den lösning ni önskar skickar jag två kontrakt till er via posten tillsammans med en checklista som stöd till mig inför er stora dag. 

Ett kontrakt behåller ni samt att ett kontrakt skickar ni tillbaka till mig i ett frankerat kuvert som jag skickar med. Vi kan även skriva kontrakt vid vårt bröllopsmöte. Checklistan tittar ni igenom tillsammans i lugn och ro och tar med ifylld till vårt första möte.

PICK ME FOR YOUR BIG DAY! WE WILL HAVE A MAGIC DAY.

JUMP OVER TO CONTACT AND SEND ME A MAIL ABOUT YOUR FAIRYTALE!  

 

 

MORE IS MORE

Jag hjälper Er gärna med vackra, stilrena och lyxiga album som visar upp Er bröllopsdag i bilder och förmedlar Er känsla. 

Mina bröllopsalbum är av allra högsta kvalité och har en Rich feeling!!

Ni väljer vilka bilder ni önskar ha med, jag hjälper er självklart gärna med urvalet om ni hellre önskar det. 

Jag sätter sedan samman ett vackert album som levereras via posten hem till er i vackert inslaget paket. 

 

Bildstorlek 20X20 cm

10 sidor - 2.500 kr 

20 sidor - 3.500 kr 

Bildstorlek 25X25 cm

10 sidor - 3.500 kr 

20 sidor - 4.500 kr 

 

 

Bröllop