Gravidfotografering

Så kul att du är intresserad av en gravidfotografering. Att fotografera gravida är fantastiskt roligt och alldeles otroligt underbart. Jag älskar att fånga kärleken, längtan, all framtidstro och hopp till det ofödda knytet. Den otroliga utstrålningen man bär som gravid är något oerhört speciellt att föreviga i bild. 

Har du några funderingar eller frågor är du varmt välkommen att maila mig på   fotografannajohnsson@gmail.com   eller fylla i kontaktformuläret så återkommer jag till dig.

Vi hörs av i god tid innan din fotografering och bestämmer plats och tid samt pratar i telefon för eventuella frågor och funderingar. Td och plats är två oerhört viktiga detaljer som tillsammans skapar mjuka, varma och kärleksfulla bilder med vacker ton. Du får en liten checklista inför fotograferingen med vad du kan tänka på och ha med dig så att du känner dig trygg och lugn inför vår fotografering. Jag kommer att leda dig genom fotograferingen genom små, varsamma tips. Jag finns för dig och du kan känna dig trygg och lugn genom hela vår stund tillsammans. Jag hjälper dig med bh-bandet, luggen, skon som ska knytas eller vad det än kan vara =) 

För mig är det oerhört viktigt att fotograferingen blir en härlig upplevelse som du minns med värme och kärlek!

Boka datum & tid

Skicka in din förfrågan (gärna några veckor innan du önskar fotografera) dels för att vi ska kunna planera fotograferingen i tid, välja plats, val av klänning med mera. Ju tidigare din förfrågan kommer in desto bättre =)Det är viktigt att vi tillsammans bestämmer tid och plats för just Din fotografering. Alla gravidmagar är alla lika magiska och fantastiska och det är vitkigt för mig att Din fotografering sker när du känner att du önskar fånga din mage på bild. Om jag ska rekommendera några veckor så slår jag en liten extra klackspark för veckorna v27- v35. 

När jag har fått in din förfrågan bestämmer vi gemensamt datum för din fotografering. Jag fotograferar vanligtvis i Göteborg med omnejd men besöker även andra städer emellanåt. 

Tiden för fotograferingen anpassas för att få mjukt och fint ljus (gärna motljus) och ligger därför under eftermiddagen/kvällen eller tidig morgon.

Gravidkläder

För att du inte ska behöva leta, fundera, handla nya kläder till kanske endast ett tillfälle lånar jag ut gravidkläder till din fotografering. I dagsläget har jag sju olika gravidklänningar/kjolar till utlåning. Storlekar från x-small till xxl där de flesta är i stretchigt mjukt material. 

Du hittar mina gravidkläder HÄR


Du väljer i lugn och ro vilken/vilka klänningar du önskar samt att vi stämmer av både via mail och telefonsamtal inför fotograferingen där du kan få tips kring kläder av mig.  

Little sweetheart

Fotografering i ca 1 timma.

Upp till 2 olika ombyten med vackra gravidkläder.

Webbgalleri med utvalda bilder för urval (ca 50 st.).

15 högupplösta digitala bilder med fri användning.

Telefonkonsultation för frågor och hjälp att välja kläder, ombyte och utlåning av kläder.

Bilderna levereras hem till er i vackert paket på usb-sticka.

Ingår: Allt från utlåning av kläder till levererade bilder hem till i er lyxigt paket. 2000 kr i Göteborg med omnejd.

Our miracle 

Fotografering i ca 2 timmar.

Upp till 3 olika ombyten med vackra gravidkläder.

Ca 50 stycken högupplösta digitala bilder med fri användning.

Telefonkonsultation för frågor och hjälp att välja kläder, ombyte och utlåning av kläder.

Bilderna levereras hem till er i vackert paket på usb-sticka.

1 st förstoring 20x30 cm. 

Ingår: Allt från utlåning av kläder till levererade bilder hem till i er lyxigt paket. 3500 kr i Göteborg med omnejd. 

Efter fotograferingen 

Ca 7 dagar efter fotograferingen får du ett urval med massor av härliga bilder på dig och din vackra mage från olika vinklar i vackert ljus. Dessa är nu lättredigerade. Här väljer du i lugn och ro ut dina favoriter och du har självklart möjlighet att välja extra bilder till förmånliga priser om du önskar köpa till fler bilder från fotograferingen. Några dagar efter att du valt ut dina favoriter får du dina fullt färdigredigerade bilder levererade hem till er i ett vackert paket med bilderna på en usb-sticka fria för användning. Fakturering sker i samband med att bilder levereras efter fotograferingstillfället. 

 

Gravidfotografering