Boudoirfotografering i Göteborg, Boudoirfotografering i Golden Hour med underbar kvällssol.

Boudoir, Morgongåva, Secret Box eller helt enkelt en riktigt härligt egoboost där du njuta till fullo!

Att få känna glädje, asgarv och kärlek till sig själv är så otroligt viktigt. Njuta en stund i de sista strålarna från solen, känna känslan av oövervinnelig styrka och skönhet. Den skönheten vi alla besitter inuti våra kroppar men även den skönheten som finns i och på våra kroppar.

Den här boudoirfotograferingen ägde rum vid en vacker sjö, när solen var på väg ner bakom ett berg och Sandra som så fantastiskt poserade med självsäkerhet och trygghet.

Att plåta boudoir ligger mig verkligen så varmt om hjärtat! Det är en fantastiskt känsla i att skapa vackra bilder där det kvinnliga och det starka får ta så stor plats att det bara exploderar av snygga bilder.

Oavsett om bilderna ska bli en morgongåva till den älskade eller om bilderna ska läggas i en secret box och ges bort till någon som verkligen uppskattar dig så är det en underbar fotografering.

Många funderar på det där med morgongåva till bröllopet, till bruden och till brudgummen… Är det bara brudgummen som ska ge en gåva på bröllopsmorgonen eller är det både brud och brudgum? Jag tänker att det inte finns något svar här som gäller för alla. Alla bröllop är unika, alla relationer är unika och alla bröllopsdagar är unika. Alla bröllopsnätter är unika och alla bröllopsmorgnar är unika.

Det ända jag tänker på är att man sällan ångrar det man gör och en boudoirfotografering som skapar en morgongåva med vackra bilder där du är i fokus, Ja det kommer du aldrig att ångra så kasta dig ut. Scanna marknaden efter de underkläder, detaljer och rekvisita du tycker om, skicka iväg ett mail så ses vi på en klippa i solens sista strålar och skapar magi tillsammans.

Här finns inga fel, bara en Massa Rätt! Du är Rätt!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *