Bröllop i Rådhuset

En liten stund, en stor upplevelse att dela med den man håller kär!

"Anna fotograferade vårt bröllop i Juli. Tack vare hennes energi och glädje så lyckas hon få mig (som inte gillar att posera framför kameran) att känna mig naturlig. Bilderna blev jätte bra och vi är super nöjda med resultatet."

Investera & Möjligheter

Tänk att en annan männsika säger Ja, jag vill dela resten av mitt liv med dig. Jag vill stå vid din sida, jag vill somna bredvid dig på kvällen och jag vill känna din närhet. 

Den här stunden tillsammans kommer ni att dela för alltid, känslorna i stunden kommer att vara er för fram all framtid. 

Känslor, minnen och tankarna förstärks oerhört av bilder. Att sitta hemma i soffan och kunna dra handen över ett vackert albumuppslag kommer för alltid att kicka igång den där känslan i magen av stor kärlek och tillit. 

Att investera i bilder och se möjligheterna till att kapsla och bevara. Det är det absolut bästa som finns!

1 Boka

Skicka ett mail, ring eller skicka mig några rader från formuläret nedan. 

Skriv några rader om er och om Er stund och dag. Hur är ni som personer? Trygga, varma, spralliga? 

Vi har en konsultation på telefon eller mail inför fotograferingen där vi får möjlighet att prata om era förväntningar och förhoppningar. 

2 Plats & Väder

Plats
Fotograferingen sker i Rådhuset under vigseln samt på utvald plats i anslutning till Rådhuset. Ni kanske har en plats som betyder mycket i för er i närheten eller så har jag många små guldkorn som vi kan använda oss av. 

Väder
Skulle vädret känna sig krassligt har jag flera oerhört vackra platser att fotografera på bara ett stenkast från Rådhuset. 

Service

Min service finns för Er.

Jag kommer att finnas för er, finnas för era frågor, funderingar. Jag vill att ni ska få möjlighet att njuta, känna stor glädje och kärlek men även att ni ska känna er trygga, lugna och känna att ni har koll på vad som är nästa steg. 

Ni kommer hela tiden att få information av mig för att ni ska känna er trygga och vara säkra på att ni investerar er tid i något väldigt speciellt. Bilder som är ovärderliga på så många sätt.

“Vi är supernöjda med bilderna ifrån vårat bröllop. Anna såg till att vi trivdes och att bilderna och miljöerna passade utmärkt med våra förväntningar. Rekommenderas starkt”

Här ser ni några av mina tidigare bröllop

Rådhuset here we come!

I mitt grundpaket får ni all min service och lite till. Jag har alltid en konsultation över telefon eller via mail innan bokning. Jag är med er under upp till 90 minuter där jag förevigar allt från vigsel till kärleksfulla porträtt vid Rådhuset samt att vi möts efter ca 3 veckor för ett designmöte där ni lägger er beställning på de produkter ni önskar köpa. Inga produkter ingår i detta paket utan jag hjälper vid designmötet att välja era favoriter och skapa vackra fotoprodukter efteråt istället. 

Känner ni att 90 minuter är på tok för kort för att fånga all er magi och kärlek på bild. Kanske vill ni att jag är med vid förberedelserna eller när ni skålar i champagne? Då är jag det och ni betalar då 1500 kr per påbörjad timma. 

Pris 1200 kr

Rådhuset mini

Önskar ni föreviga er kärlek, detaljer och glädje under 30 minuters porträttfotografering före eller efter vigseln och därefter få högupplösta, digitala filer så är dett paketet för er?

Rådhuset mini ger er full service från första kontakt till levererade bilder. I detta paket ingår 30 minuters porträttfotografering samt 25 högupplösta digitala bilder som levereras via ett personligt onlinegalleri 3 veckor efter vigseln. 

Vi har ett konstultationsmöte innan porträttfotograferingen antingen via mail eller telefon. 

Pris 3900 kr

Tillägg

I mitt baspaket ingår ett designmöte hos mig i min studio som bokas in vardagar mellan 9-17 i Torslanda. Här får ni se alla era vackra bilder, dricka kaffe och äta gofika. Det är även här ni klämmer och känner på mina olika fotoprodukter och lägger er beställning på just de proukter som era hjärtan klappar extra hårt för. 

Önskar ni hellre ha ert designmöte hemma hos er, vardagskvällar mellan 17-20 eller på en helgdag? 

Lägg då till lite extra i er bokning och boka detta tillägg. 

Pris 499 kr

Förberedelser & Dagljusstudio

I min vackra dagljusstudio är ljuset vackert, väggarna vita med en varm känsla. Här erbjuder jag alla mina blivande brudar att göra sina förberedelser om de önskar. Kanske är det så att du vill göra dina förberedelser i lugn och ro utan att din blivande partner är med. Ni kanske ska ses vid första ögonkastet utanför Rådhuset? Här kan du i lugn och ro hänga upp din klänning, har du någon som ska göra hår och smink är de varmt välkomna. Jag fixar med bubbel och frukt, förevigar och fotograferar dina förberedelser inför Er stora stund!

“Anna var vår bröllopsfotograf i oktober i år och vi är så nöjda! Allt från förberedelsemötena där hon lyssnade på våra önskemål och fotade lite porträtt som ingick till att hon med sina guldskor fotade oss på själva dagen. Annas energi, värme och passion för sitt yrke smittar av sig :) Hon är lätt att få tag på och bolla idéer och schema med och efteråt levererades bilderna med guldsnöre och guldigt usb. Anna var helt enkelt guld värd, rekommenderar att ta kontakt med henne inför ert bröllop!”

4 Vad händer efter fotograferingen?

Efter fotograferingen bjuds ni efter ca 2-3 veckor in till ett designmöte och bildvisning. 

Nu är det äntligen dags att se på resultatet. Vi tittar på era bilder, äter gofika och designar era produkter. 

Det är nu ni klämmer och känner på mina vackra fotoprodukter för att även lägga er beställning. 

Jag visar och förklarar vad de olika produkterna innebär och ni väljer de bilder samt produkter era hjärtan klappar allra hårdast för. 

Tavlor

Jag hjälper er med framkallning av vackra fine-art bilder på just era favoriter! Har ni en ram hemma som ni önskar sätta er bild i så får ni mer än gärna ta med er den till mig så gör jag inraming till er kostnadsfritt. 

Printar

Minnen, bilder och vackra detaljer! Jag hjälper er att ta fram printar av era favoriter!

Album

Mina album är av allra högsta kvalité och innehåller era ovärderliga minnen!

Digitala filer

Era digitala filer levereras på en vacker usb-sticka. Era digitala filer har ni för evigt och vill ni fylla på ert moln med digitala filer är det bara att putta dem vidare. Då har ni dem på två ställen för framtiden!

Jag vill gärna veta allt om er, lära känna er och föreviga er precis såsom ni är!

Kanske vill du även veta något om mig. 

Jag älskar att ha flera bollar i luften och siktar alltid mot stjärnorna. Jag funderar ständigt på nya kreativa projekt!

Ord om mig. Ord som berör mig. 

Kreativ & Positiv
Färg & Ljus
Mamma & Fru
Virka & Sticka 
Hav & Skog
Sushi & Skaldjur
Kaffe & Choklad

Fina ord om mig från mina kunder:

Noggrann 
Ser detaljerna
Fångar känslan
Mjuk och varm
Fångar glädjen
Strukturerad och organiserad
Lyssnar in
Fantastisk service
Återkopplar snabbt och är alltid positiv

Menu