Bröllopsfotograf från Göteborg med extra puls och hjärta för Gotland i hela världen

För mig handlar det om att fånga känslan i er dag, att låta er historia berättas genom uttrycksfulla bilder som speglar era personligheter. Glädje, värme, spontanitet, romantidk och kärlekstårar. Allt ryms i mina bilder. Jag är noga med att välja platser till er fotografering samt tid för at få det vackraste ljuset i Era bilder.

Investera & Möjligheter

Tänk att en annan männsika säger Ja, jag vill dela resten av mitt liv med dig. Jag vill stå vid din sida, jag vill somna bredvid dig på kvällen och jag vill känna din närhet. 

Den här stunden tillsammans kommer ni att dela för alltid, känslorna i stunden kommer att vara er för all framtid! Tänk att även ha alla dessa känslor förevigade och kapslade i vackra bilder. 

Känslor, minnen och tankarna förstärks oerhört av bilder. Att sitta hemma i soffan och kunna dra handen över ett vackert albumuppslag kommer för alltid att kicka igång den där känslan i magen av stor kärlek och tillit. 

Att investera i bilder och se möjligheterna till att kapsla och bevara. Det är det absolut bästa som finns!

"Anna fotograferade vårt två dagars bröllop i september. Jag kan rekommendera Anna starkt!! Hon är bäst på alla möjlig sätt! Hon är en grym fotograf som skapar magi och har en sån positiv energi som hon spred till oss alla. Anna hjälpte mig med klänningen osv som hon egentligen inte behövde göra som fotograf men det gjorde hon ändå. Så tacksam för det! Hon var så engagerad och ville verkligen att det skulle bli så bra och det blev det. Anna brinner för det hon gör, har massa bra idéer och har även världens tålamod! Hon är alltid lika glad oavsett hur många gånger man hör av sig. Hon har koll på schemat, planeringen och hade även koll på när solnedgång var så att vi inte skulle missa den annars hade vi nog inte fått bilder med solnedgång som jag verkligen ville ha. Hon lyssnade på alla våra önskemål och leverade bilderna snabbt. Vi är super nöjda med våra bilder och kommer stark rekommendera Anna till alla! Ni kommer inte ångra er !"

Service

Min service finns för Er.

Jag kommer att finnas för er, finnas för era frågor, funderingar. Jag vill att ni ska få möjlighet att njuta, känna stor glädje och kärlek men även att ni ska känna er trygga, lugna och känna att ni har koll på vad som är nästa steg. 

Ni kommer hela tiden att få information av mig för att ni ska känna er trygga och vara säkra på att ni investerar er tid i något väldigt speciellt. Bilder som är ovärderliga på så många sätt.

Här ser ni några av mina tidigare bröllop

Heldag! 14 h

Heldag! Kapsla allt från tidig morgon till sen kväll. Bröllopsalbumet blir kronan på verket där ovärderliga minnen är samlade till Er. 

Ca 500 högupplösta, redigerade bilder på usb-sticka.

Handgjort bröllopsalbum i fantastisk kvalité!

20 albumuppslag 25X25 cm. 

Personlig app med de 75 bästa bilderna att visa era nära och kära samt dela med er av till de ni önskar. 

Vackert bildspel som förmedlar all kärlek från Er dag.

24 000 kr

9 h fotografering

Passar för förberedelser, vigsel, porträtt, brudskål, mingel samt början av middagen. 

Ca 350 högupplösta, redigerade bilder på usb-sticka. 

Handgjort bröllopsalbum i fantastiskt kvalité!

15 albumuppslag 20X20 cm. 

Personlig app med de 75 bästa bilderna att visa era nära och kära samt dela med er av till de ni önskar. 

Vackert bildspel som förmedlar all kärlek från Er dag.

19 900 kr

5 h fotografering

Passar för förberedelser, vigsel, porträtt, brudskål samt mingel.

Ca 250 högupplösta, redigerade bilder på usb-sticka. 

Handgjort bröllopsalbumi fantastiskt kvalité!

10 albumuppslag 15X15 cm. 

Personlig app med de 75 bästa bilderna att visa era nära och kära samt dela med er av till de ni önskar. 

Vackert bildspel som förmedlar all kärlek från Er dag.

14 900 kr

3 h fotografering

Passar för vigsel samt porträtt. 

Ca 100 högupplösta, redigerade bilder på usb-sticka. 

Personlig app med de 75 bästa bilderna att visa era nära och kära samt dela med er av till de ni önskar. 

11 900 kr

Förberedelser & Dagljusstudio

I min vackra dagljusstudio är ljuset vackert, väggarna vita med en varm känsla. Här erbjuder jag alla mina blivande brudar att göra sina förberedelser om de önskar. Kanske är det så att du vill göra dina förberedelser i lugn och ro utan att din blivande partner är med. Ni ska ses för en first look men ni vet inte vart ni ska göra ordning er för att inte se varandra? Du kanske har en fristör eller make-up-artist som ska komma till dig och göra dina förberedelser?   Jag fixar med bubbel och frukt, förevigar och fotograferar dina förberedelser inför Er stora stund!

"Ibland har man verkligen tur - vi är så himla glada att vi hittade just dig som fick föreviga vår dag. Det var precis som du sa - den där stunden i Färjenäs när det var bara vi två och du - den blev liksom en liten andningspaus i en superhektisk dag. Och ostmackan och festisen där - du är ett sådant klockret proffs! Och ovanpå det en fantastiskt varm och härlig person - en perfekt kombo för en bröllopsfotograf helt enkelt! - Ylva

“Anna förevigade vår bröllopsdag en vacker vinterdag på Falkenbergs strand. Vi är evigt tacksamma för de magiska bilderna som vi fick. Otroligt lätt att jobba med ( även om man inte alls gillar att bli fotad). Otroligt bra med våra barn som avgudade henne. Rekommenderar varmt Anna till att föreviga era speciella stunder.”

Vad händer efter fotograferingen?

Leverans sker 5-6 veckor efter Er bröllopsdag. 

Efter fotograferingen bjuds ni även in till ett designmöte där vi tittar på era bilder och äter lite gofika. 

Vid detta designmöte har ni nu möjlighet till ytterligare beställningar såsom tackkort, minialbum till föräldrar, tavlor till att pryda era väggar med mera. 

"Anna fotograferade vårt bröllop i Juli. Tack vare hennes energi och glädje så lyckas hon få mig (som inte gillar att posera framför kameran) att känna mig naturlig. Bilderna blev jätte bra och vi är super nöjda med resultatet."

Tavlor

Jag hjälper er med framkallning av vackra fine-art bilder på just era favoriter! Har ni en ram hemma som ni önskar sätta er bild i så får ni mer än gärna ta med er den till mig så gör jag inraming till er kostnadsfritt. 

Printar

Minnen, bilder och vackra detaljer! Jag hjälper er att ta fram printar av era favoriter!

Album

Mina album är av allra högsta kvalité och innehåller era ovärderliga minnen!

Digitala filer

Era digitala filer levereras på en vacker usb-sticka. Era digitala filer har ni för evigt och vill ni fylla på ert moln med digitala filer är det bara att putta dem vidare. Då har ni dem på två ställen för framtiden!

Jag vill gärna veta allt om er, lära känna er och föreviga er precis såsom ni är!

Kanske vill du även veta något om mig. 

Jag älskar att ha flera bollar i luften och siktar alltid mot stjärnorna. Jag funderar ständigt på nya kreativa projekt!

Ord om mig. Ord som berör mig. 

Kreativ & Positiv
Färg & Ljus
Mamma & Fru
Virka & Sticka 
Hav & Skog
Sushi & Skaldjur
Kaffe & Choklad

Fina ord om mig från mina kunder:

Noggrann 
Ser detaljerna
Fångar känslan
Mjuk och varm
Fångar glädjen
Strukturerad och organiserad
Lyssnar in
Fantastisk service
Återkopplar snabbt och är alltid positiv

Menu