Bröllopfotografeirng på Gotland

Gotland, Gotland i mitt hjärta.

Denna ö som är så vacker på så många vis!

För mig är den kopplad rätt in i mitt hjärta, rätt in i själen och mitt i prick på vad kärlek är. Att få arbeta som bröllopsfotograf på Gotland. Ja ni förstår själva. Det är typ det finaste som finns för mig.

Som barn besökte jag ofta ön, nu som vuxen och mamma i en egen liten familj reser vi hit ofta med vår familj. Jag jobbar på Ön, fotograferar bröllop. Gör familjefotograferingar och företagsfotograferingar på Gotland.

Vi har de mest underbara vännerna på Norra Gotland och där bor vi på somrarna mellan bad, kor och bondgårdsliv. Med kärlek till plasten, med kärlek till att våra barn får uppleva och skapa fantastiska sommar minnen till denna underbara ö. Ja, jag nyper mig i armen.

Sommaren 2019 kommer jag att fotografera tre bröllop på Gotland och som jag ser fram emot bröllop på Gotland under 2020!

Det finns så många vackra platser på Gotland och Fabrik Furillen är en av dessa platser. Med sin oerhört speciella miljö, med kargt klimat och en fantastisk modernitet så är detta stället näst intill oslagbart!!

En annan plats som jag tycker är fantastik är Bungenäs!

Skicka

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *