Bröllopsfotografering Gotland / Bröllopsfotograf Visby i The Golden Hour

Att få arbeta som bröllopsfotograf på Gotland är en stor dröm för mig som har gått i uppfyllelse. Det finns så mycket i den här drömmen!

Jag ska se om jag kan lista några av dem här…

Att få uppleva och träffa underbara brudpar på denna vackra ö.
Att få njuta av Gotland och mina brudpars kärlek till varandra.
Att få möta många nya människor, jag älskar de möten där förhoppning och glädje får glänsa.
Att få resa och arbeta.
Att få söka nya miljöer och vackra platser.
Att få skapa vackra porträtt på de vackraste av öar.
Att få se och uppleva alla vackra platser på Gotland.
Att få strosa i Visby och att träffa mina fina brudpar, kanske över en fika vid Ringmuren.
Att få lyssna till den Gotländska dialekten som är som musik i öronen.
Att få njuta av solen strålar.

Att arbeta som bröllopsfotograf i Göteborg är fantastiskt. Här har jag mitt hem och min familj, vårt hus och vår bas. För många år sedan startade min första resa till Gotland. Min fina barnvakt som liten Stor-Anna hade mött sin stora kärlek och flyttat dit. Vi hade blivit nära vänner familjerna emellan och vi åkte för att hälsa på. Sedan den resan har jag återvänt så många gånger. Med min familj som liten, med min bästa vän i tonåren, som vuxen med min familj och nu i arbete. Nu återvänder vi flera gånger per år, både med familj och i arbete.

Jag som fotograf förevigar familjer, barn, gravida och bröllop! Bröllopen på Gotland bankar mitt hjärta extra hårt för! Det är svårt att säga vad som bröllopsfotograf som är det mest fantastiska så det får nog bli allt. Jag vet att det är i mötena det sker, i de vackra omgivningarna spirar de bästa ställena för porträtt och Gotlands miljöer både till borgliga vigslar och till vigslar i kyrkan är oändliga. Att få föreviga bröllopförberedelser, vigsel, bröllopsporträtt, bröllopsmingel och bröllopsfest! Det är som magi för mig!

I mina bröllopspaket ingår det alltid ett album. Jag tycker att bilderna ska få leva, tittas på och vara med i vardagen. Alla borde ha ett härligt album att bläddra i med de finaste minnena får sin dag!

Ni som gifter er på Gotland får en extra gåva av mig!

Ni får två extra album att ge bort till nära och kära!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *