Bröllopstårta innan middagen? Bröllopsfoton i svartvit redigering.

I en svartvit redigering kan man skapa en känsla av tidlösa bilder tycker jag. De är kanske de bilder som man under en längre period vill ha på väggen. De har inga färger som ska passa in i inredning med mera. De svartvita bilderna har en annan karaktär än de i färg om ni frågar mig.

Under en bröllopsdag finns det väldigt många vackra tillfällen att föreviga. En sak som jag tycker är väldigt trevlig som har kommit mer och mer det sista tycker jag är att äta bröllopstårtan innan middagen. Det låter lite bakvänt kanske att fika innan middagen. Det är inte riktigt det man är uppvuxen med men just bröllopstårta innan middag tycker jag är en hit!

Här får ni några + med att välja bröllopstårta vid minglet efter vigseln.

+ Efter vigseln och innan middagen blir det ofta en längre paus och här känner många brudpar att det bör ätas lite “snacks” men ibland är det svårt att veta vad man ska bjuda på.

+ Bröllopstårta och champagne är en fantastisk kombination. Tusen gånger bättre än kaffe och tårta. Även tusen gånger mer festligare!

+ Klockan kanske närmar sig 16-17 och många både brudföljet och gästerna har redan haft en lång dag med förberedelser. Kanske har någon missat lunchen eller haft svårt att få i sig mat av pirr och annat.

+ Bröllopstårtan gör att både brudpar och gäster får lite i magen, det mättar och ger en härlig grund för en lång fest.

+ Bröllopstårtan är fet och god vilket gör att alla äter en härligt stor bit och kanske klarar alkoholen lite bättre under förrätten då många annars är hungriga. Det är lätt att både äta och dricka mycket under förrätten då många är hungriga.

+ Det känns lyxigt att var utomhus äta tårta, mingla och fira brudparet.

+ Bilderna gör sällan tårtan rättvisa vid 23.00 i mörker inne i festlokalen.

+ All kärlek som lagts ned på bröllopstårtan gör att tårtan sällan kommer till sin rätt efter en trerätters middag eller buffé. Gästerna är mätta och vill kicka igång festen istället för att sitta ned och äta tårta.

+ Många brudpar jag möter är rädda att partytiden ska bli för kort, att middagen ska dra ut. Är tårtan redan äten så vinner ni denna tid och slipper köpa mat till minglet. Två flugor i en smäll.

+ Bilder från tårta, champagne, glada människor, vackert ljus. Ja de är oslagbara! Det är LYX!

 

Så fundera… Kanske ska man ibland äta tårta innan middagen =)

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *