Bröllopsfotografering i Lysekil / Bröllopsfotograf Västkusten

Jag träffade Emelie och Eddie för deras pre-shoot och bröllopsmöte en blåsig dag på västkusten. Alltså den ljuvliga kärleken, pirret och planeringen. Under bröllopsmötet pratas det om tider, planer, förväntningar, förhoppningar och så fotar vi en kort session. En fotografering med fokus på varandra, kärleken och glädjen.

Emelie och Eddie gifte sig i Lyse ruin och Lysekil. Det var en helt magisk dag och bilder därifrån kommer lite längre fram =)

Här får ni ett smakprov från pre-shooten.

Skicka

lifestylefoto i göteborg, lifestylefotograf i göteborg, lifestylefotografering i göteborg, bröllopsfotograf i göteborg, bröllopsfotografering i göteborg, bröllopsfotograf, barnfotograf i göteborg, studiofotograf i göteborg, studiofotografering, fotograf anna johnsson, boudoirfotograf i göteborg, boudoirfotografering i göteborg, familjefotograf i göteborg, familjefotografering i göteborg, gravidfotograf i göteborg, gravidfoto i göteborg, körsbärsfotografering i göteborg, företagsfotograf i göteborg, gravidfotograf i göteborg, gravidfotografering i göteborg, gravidfoto, gravidfoto göteborg, bröllopsfotograf på gotland, bröllopsfoto gotland, bröllopsfotografering gotland, bröllopsfotograf visby, bröllopsfotografering visby, bröllopsfoto fårö, bröllopsfotograf fårö, nyföddfoto göteborg, nyföddfotograering göteborg

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *