Bröllopsfotografering på Bjertorps slott / Bröllop Bjertorp slott

Det är maj, solen skiner och träden på löven är sådär ljusgröna som de bara är i början av sommaren. Lördag den 12 maj är här och Carina & Richard ska få varandra till äkta makar på Bjertorps slott. Jag packade min kameraväska tidigt denna morgon och åkte mot Bjertorp för att föreviga C&R stora dag. Att få vara bröllopsfotograf på Bjertorps slott är ju en ordentlig lyx! Ett så oerhört vackert slott, med fantastisk personal och omgivningar som är så otroligt fina.

Jag startade min dag med att fotografera förberedelser inne i fruns svit på Bjertorp där Carina var och gjorde sina förberedelser. Därefter var jag ute och fotograferade mingel för att därefter fotografera Richards förberedelser en våning upp.

Det var dags för First look och denna gjordes i fruns svit. Ett så känslomässigt fin stund inom familjen. Det närmar sig vigsel och vilken tur med vädret, det höll inte bara upp utan det var strålande solsken och ljummen luft.

En magisk utomhusvigsel med sång, musik som för alltid har en speciell plats i mitt hjärta.

Brudparet säger Ja till varandra och gäster både från Sverige och influgna klappar och sänder sina varmaste gratulationer.

Runt Bjertorps slott finns det väldigt många vackra platser för porträtt. Vackra grönområden, murar, slottet, ängar med mera.

Om man vill ha ett härligt slottsbröllop, en plats för många gäster, underbar mat och vackra omgivningar. Då är detta platsen!

Jag är oerhört tacksam för denna dag och ser fram emot många fler bröllop på Bjertorps slott!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *