Bröllopsfotografering under The Golden Hour, Att fota bröllopsring under The Golden Hour i Göteborg

Möjligheten till olika slags ljus!

När mina brudpar bokar in heldagar så blir jag så oerhört glad.

Detta av flera anledningar… Jag tänkte ge er några….. Det är olika ljus under en dag, på dagen kraftigare lite kallare ljus och på kvällen lite mindre ljus och väldigt mycket varmare.

En bröllopsdag är lång men trots det så kan det blir lite stressigt under bröllopsporträtten. Har man bokat en hel dag så frigörs det små mina pauser här och där och de blir ofta underbara små porträttstunder. Från bröllopets förberedelser då jag älskar att få till lite fönsterporträtt till sen kväll i Golden Hour.

Att få berätta hela historien från början och ända in på småtimmarna. Från de vackra förberedelserna till de galna upptågen när kvällen närmar sig med bröllopstårta, brudvals och höftrullningar som man inte visste själv att man kan kunde utföra.

Tänk, ibland regnar det… Är det en mulen dag med små stunder av regn så går det ofta att lägga en stund av porträtten lite tidigare eller senare, efter middagen eller efter kyrkan. Vi har självklart en plan B dit vi alltid kan ta oss men det är inte den planen vid porträtten jag menar utan alla stunder in i mellan. Vid heldag har man helt andra förutsättningar till detta.

Sist men ABSOLUT inte minst. The Golden Hour och 15 minuters kvällsporträtt precis när solen sänder sina sista strålar till oss. JA då skapas det magi!

Dessa bilder är tagna i The Golden Hour, precis innan solen går ned bakom träden.

Ringen får härliga solkyssar och bröllopsringen får njuta av värmen precis som mina härliga brudpar!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *