Jerusalem & Fuzum dag 1

En helg i september som jag aldrig kommer att glömma satte jag mig på tåget och åkte upp till Stockholm. Jag skulle vara med och föreviga Jerusalem & Fuzums tvådagarsbröllop.

Jag visste inte så mycket om deras traditioner, musik, kläder, mat och jag var så nyfiken på att lära känna allt och alla.

Jerusalem & Fuzum två så oerhört varma, inspirerande, glädjefyllda och helt underbara människor. De hade ju såklart även de mest fantastiska marskalkerna och tärnorna. Människor som jag kommer att minnas för resten av mitt liv.

Vi startade bröllopsagan på hotell, förberedelser, smink, hår, klänning, magi och så många skratt samt kanske en liten portion stress =)

Väl klara, iväg mot porträttsession. Park, skog, träd, sol var beställt och så blev det. Brudföljet ställer upp och istället för det där lite stela poseringarna i början så sjöns det Oh happy day med vajande höfter och helt magiska röster!!!!!!

Mot vigseln och kyrkan.

Väl framme var kyrkan fylld av underbara människor, sprakande färger och målade händer.

En vigsel med Tensta gospel, sånger, tårar, kärlek, barn, glada hejarop och många pussar.

Efter vigseln kom vi ut till ett hav av människor som ville gratulera brudparet och så de gratulerar. Med sång, musik, dans och glädje.

Vi hade en tanke på att försöka få till lite porträtt i solnedgången så efter en stund åkte vi mot Hagaparken och Ekotemplet. Vackra Ekotemplet med ännu vackrare Jerusalem & Fuzum, yes!

FEST med stora bokstäver var det som väntade! Här låter jag bilderna tala…. men måste lägga till en sista sak. All sång den här dagen, jag ryser bara jag tänker tillbaka på det!

För evigt tacksam för denna dag!

Vill du se bilder från denna helt magiska dag?

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *