Fotografering i min dagljusstudio / Fotografering i studio Torslanda

Önskar ni göra en fotografering med familjen, barnen eller en nyföddfotografering?

Då vill jag verkligen säga varmt välkommen till min härliga dagljusstudio.

Min studio ligger i Torslanda, det är eget hus på vår tomt där jag fotograferar bilder av er kärlek. Mitt fokus är att skapa varma, mjuka bilder av kärleken som finns i er familj. För mig är det oerhört viktigt att följa barnen i deras energi och skapa rätt förutsättningar för att både barnen och ni som föräldrar ska känna trygghet och värme. Jag är utbildad lärare och har arbetat i skolan under ca 10 år innan jag tog steget till att arbeta heltid som fotograf. Mina erfarenheter från skolan är viktiga för mig i mitt arbete då jag utgår ifrån barnen och arbetar tillsammans med dem.

Min studio är inte den största och inte heller fylld med stativ och kamerablixtar…. Däremot finns det plats för både glädje och tårar och framförallt massor utav kärlek! Här förevigar vi er fotoskatt.

Jag har myket rekvisita i studion som ni självklart får låna under er fotografering.

Här nedan ser ni bilder på studion och en del av rekvisitan som finns för utlåning.

Jag får en hel del frågor om kläder och färger. Det är jag väldigt glad för och jag gör mitt allra bästa för att tipsa och tillsammans spånar vi på en idé som ni tycker känns fint.

Jag föredrar kläder utan tryck och ränder då detta kan ge en känsla av lite rörighet.

Satsa gärna på ljusa kläder utan tryck. Såsom vit, beige, ljusgrön, ljusblå, grå eller brun. Det är härligt om barnen och familjerna kan ha två olika uppsättningar med kläder för dels vet man inte om en olycka är framme och kläderna blir smutsiga samt att det är svårt att se innan vilken känsla i bilderna man kommer att tycka mest om.

Om man har ett ljust alternativ tex. blåa jeans samt vita linnen/skjortor så kan andra alternativet vara lite mer färgglatt såsom en klänning i gult eller orange. Starka färger ger mycket liv i bilderna.

I min studio finns många vackra produkter att titta, känna och klämma på. I mitt sortiment av fotoprodukter har jag förstoringar i fine-art printar, vackra linnealbum samt trätavlor med träkant.

Nedan ser ni ett galleri med bilder tagna i min studio. Gillar du känslan och bilderna?
Varmt välkomna till min studio!
Jag ser så fram emot att få möjlighet att föreviga Er kärlek. Boka via kontakt eller maila hello@annajohnsson.se

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *