Lifestylefotografering i hemmet / Lifestylefotograf i Göteborg

Önskar ni göra en fotografering i hemmet med lifestylekänsla? Det är verkligen fantastiskt att få komma hem till familjer och par och fotografera deras kärlek i deras hem. Alla hem ser olika ut likaså alla fotograferingar. Detta speglas helt ljuvligt i dessa fotograferingar. Under lifestylefotograferingar är mitt fokus att fotografera kärleksfulla foton av er i ert hem.

Jag får en hel del frågor om kläder och färger. Det är jag väldigt glad för och jag gör mitt allra bästa för att tipsa och tillsammans spånar vi på en idé som ni tycker känns fint.

Jag föredrar kläder utan tryck och ränder då detta kan ge en känsla av lite rörighet.

Satsa gärna på ljusa kläder utan tryck. Såsom vit, beige, ljusgrön, ljusblå, grå eller brun. Det är härligt om barnen och familjerna kan ha två olika uppsättningar med kläder för dels vet man inte om en olycka är framme och kläderna blir smutsiga samt att det är svårt att se innan vilken känsla i bilderna man kommer att tycka mest om.

Om man har ett ljust alternativ tex. blåa jeans samt vita linnen/skjortor så kan andra alternativet vara lite mer färgglatt såsom en klänning i gult eller orange. Starka färger ger mycket liv i bilderna.

Efter fotograferingen kommer ni att få ett eget onlinegalleri som är alldeles fullproppat av kärleksfulla bilder från er fotografering. Härifrån kan ni sedan beställa de bilder samt produkter ni önskar. I mitt sortiment av fotoprodukter har jag förstoringar i fine-art printar, vackra linnealbum samt trätavlor med träkant.

Nedan ser ni ett galleri med bilder tagna vid olika lifestylefotograferinga. Gillar du känslan och bilderna?
Varmt välkomna med er förfrågan.
Jag ser så fram emot att få möjlighet att föreviga Er kärlek. Boka via kontakt eller maila hello@annajohnsson.se

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *