press to zoom

press to zoom
Gravidfotografering i Göteborg
Gravidfotografering i Göteborg

press to zoom

press to zoom
1/7
ANNA_guld kopia.png

GRAVID

Tänk att få vara din mamma, det är det allra finaste för mig. Från första stund då du är i magen vill jag bevara varje känsla och varje stund. Jag ser på våra bilder från två håll. Först tar vi bilderna för oss själva, för att minnas och för att njuta av stunden. När våra barn växer upp så finns bilderna även för dem. Det är spännande, det ger en förståelse och den djupaste av kärlek att få se sig själv som liten finnas i sin mammas mage. 

Gravidfotografering kan variera i det oändliga. Det viktigaste är att det blir såsom du önskar. Utomhus vid havet, i solnedgången, i studion med mjuk fönsterljus eller hemma hos er. 

 

Jag brukar tipsa om att boka in er gravidfotografering mellan vecka 28-34. Då är magen tydlig men inte tung. 

Jag tipsar gärna om kläder, det allra viktigaste är att du känner vacker.

Vem vet, just dina bilder kanske vi tar halvnaket vid ett ruffigt industriområde just när solen ska gå ned eller i klänning med blomsterkrans vid havet. Det finns bara möjligheter!

“Anna fotograferade mig som gravid och det kan jag rekommendera till alla gravida  en stund med Anna är en riktig egoboost! Hon hjälper dig med allt från kläder till hur du ska stå för att få som bäst bilder med fina magen 

TACK Anna för bilder som kommer följa med oss hela livet ” – Sofie