Surrond yourself with people that makes you happy

Gravidfotograf i Göteborg

Från första stund är en graviditet något så oerhört speciellt. Från de första tankarna på en bebis, till första sparken och till första blicken. Alla steg i en graviditet har något alldeless speciellt att erbjuda sina blivande föräldrar. 

Graviditeten kan kännas lång, kanske oändlig men i sin helhet så kort. Att bevara, kapsla och minnas hur det kändes, hur magen såg ut och den oerhörda glädjen. Allt detta klarar bilder av, visst är det fantastiskt? 

Investera i en av de absolut vackraste stunderna i livet

“Anna, du har tagit några av de absolut vackraste bilderna jag någonsin sett på mig själv. Jag är mållös! Tack!”

1 Boka

Skicka ett mail,  ring eller skicka mig några rader från formuläret nedan. 

Hör av dig i god tid, en gravidfotografering kan såklart göras precis när som. Det är ändå en stor fördel om fotograferingen sker innan vecka 35 av flera anledningar. 

Om vädret känner sig krassligt hinner vi boka in en extra tid lite längre fram. Du som gravid kanske börja känna av att det är lite jobbigt att röra sig. Förhoppningsvis stannar bebis inne i magen mycket längre än såhär men man vet ju aldrig. 

2 Plats&Väder

I vårt vackra land finns fantastiska miljöer såsom hav, skog, sjöar, slätter och så mycket mer. Vi bestämmer en plats som du tycker mycket om. Du kanske har en plats som betyder mycket för dig eller så har jag många små guldkorn att använda oss av.

Gravidfotograferingen kan även ske hemma hos er, det är en fantastisk känsla att fotografera i sitt eget hem. Där bebis ska starta sin resa.

Fotograferingen kan även göras i min vackra dagljusstudio i Torslanda, med vackert ljus och vacker rekvisita.

Back-up vid krassligt väder

Här har vi något vi inte kan påverka så lätt... Det löser vi ändå! Jag bokar alltid ett datum då vi planerar för att genomföra fotograferingen men som säkerhet bokar vi även ett datum som vi har som back-up om vädret skulle känna sig hängigt när vi ska ge oss ut. 

Service

Min service finns för dig.

Jag kommer att hjälpa dig, stötta dig och finnas tillgänglig för dig genom hela processen. Jag vill att du ska få möjlighet att skina, vara ditt allra vackraste jag men även vara trygg, lugn och känna att du har koll på vad som är nästa steg. 

Du kommer hela tiden att få information av mig för att du ska känna dig trygg och vara säker på att du investerar din tid i något väldigt speciellt. Bilder som är ovärderliga på så många sätt. 

3 Vill du låna en vacker gravidklänning?

När jag var gravid tyckte jag det var svårt att finna de där kläderna som jag kände mig sådär extra vacker i. Då var jag gravid med en liten flicka. Vi ska inte tala om när jag blev gravid med våra tvillingtjejer... Då tyckte jag det var krångligt. 

Det gör aboslut ingenting, du är fantastisk som du är! Jag har dessutom ett stort utbud på vackra gravidklänningar och kjolar som du mer än gärna får låna vid fotograferingen. 

I studio är det väldigt vackert med lite mer avklädda gravidbilder och om vi fotar i ert hem, ja vad passar inte bättre än de kläder du använder då? De är ju i de kläderna du kommer minnas din graviditet som alla tydligast. 

När jag såg bilderna trodde jag att jag skulle svimma. Är det där jag? Wow säger jag bara Wow! Tusen och åter Tusen Tack

4 Vad händer efter fotograferingen?

2-3 veckor efter fotografering ses vi igen för att titta på era underbara bilder.

Nu är det äntligen dags att se på resultatet. Vi tittar på dina bilder, äter gofika och designar era produkter. Vid bildvisningen beställer ni de produkter era hjärtan klappar extra hårt för!

Det är nu du klämmer och känner på mina vackra fotoprodukter för att även lägga din beställning. 

Jag visar och förklarar vad de olika produkterna innebär och du väljder de bilder samt produkter ditt hjärta klappar allra hårdast för. 

Paket gravidfotografering

Ca 1 timmas fotografering utomhus på vald plats, hemma hos dig eller i min studio. 

Lån av vackra kjolar, toppar och klänningar.

Bildvisning och designmöte i min studio med gofika.

Pris 890 kr inklusive full service från mig längs hela vägen. 

Designmöte bjuds du in till i min studio vardagar mellan 9-17

Önskar du ha mötet hemma hos dig eller under kvällar och helger tillkommer en kostnad på 499 kr. 

Tavlor

Jag hjälper er med framkallning av vackra fine-art bilder på just era favoriter! Har ni en ram hemma som ni önskar sätta er bild i så får ni mer än gärna ta med er den till mig så gör jag inraming till er kostnadsfritt. 

Printar

Minnen, bilder och vackra detaljer! Jag hjälper er att ta fram printar av era favoriter!

Album

Mina album är av allra högsta kvalité och innehåller era ovärderliga minnen!

Digitala filer

Era digitala filer levereras på en vacker usb-sticka. Era digitala filer har ni för evigt och vill ni fylla på ert moln med digitala filer är det bara att putta dem vidare. Då har ni dem på två ställen för framtiden!

Jag vill gärna veta allt om dig, lära känna dig och föreviga dig precis såsom du är!

Kanske vill du även veta något om mig. 

Jag älskar att ha flera bollar i luften och siktar alltid mot stjärnorna. Jag funderar ständigt på nya kreativa projekt!

Ord om mig. Ord som berör mig. 

Kreativ & Positiv
Färg & Ljus
Mamma & Fru
Virka & Sticka 
Hav & Skog
Sushi & Skaldjur
Kaffe & Choklad

Fina ord om mig från mina kunder:

Noggrann 
Ser detaljerna
Fångar känslan
Mjuk och varm
Fångar glädjen
Strukturerad och organiserad
Lyssnar in
Fantastisk service
Återkopplar snabbt och är alltid positiv

Menu