Info

Info

Bröllopsfotograf i Göteborg, Bröllopsfotograf på Gotland, Bröllopsfotograf i Sverige, Familjefotograf i Göteborg, Barnfotograf i Göteborg, Boudoirfotograf i Göteborg, Lifestylefotograf i Göteborg, Boudoirfotografering i Göteborg,

BRÖLLOP

För mig handlar det om två saker. Nummer ett är att fånga känslan i er dag, att låta er historia berättas genom uttrycksfulla bilder som speglar era personligheter. Glädje, värme, spontanitet, romantik och kärlekstårar.

Nummer två är att ni ska känna er trygga med att jag kommer att stötta er, hjälpa er så att ni känner er avslappnade framför kameran. Jag ställer aldrig upp och poserar mina par utan jag låter er skapa vackra stunder ihop med hjälp av små trix som är mitt "mormors gamla hemliga bullrecept".

Jag erbjuder idag 4 olika bröllopspaket. Självklart går det att skräddarsy timmar och tider utifrån Era önskemål. Tillsammans finner vi Er väg.  

Tycker ni om mina bilder? Har ni fått en härlig känsla i magen?

Ja heja, vad glad jag blir!

Här kommer några korta ord om hur vi skulle kunna gå vidare...

# Ni mailar mig! 

# Jag svarar på ert mail, ni får ta del av min välkomstgudie kring bröllop som innehåller bilder, tips, priser med mera.

# Vi pratar oss fram till vilket paket som passar för er dag.

# Vi skriver kontrakt och Er dag är nu bokad i min kalender. 

# Bröllopsmöte med go-fika eller möte vis Skype/Facebook.

# Dagen är här, Ni njuter av världens bästa dag. Jag förevigar dagen så att ni kan njuta av dagen för all framtid. 

# Leverans av digitala filer och produkter.

# Ni har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. 

"Du är bäst Anna! Fantastisk fotograf och fantastisk människa som tar fantastiska bilder. Har två av våra bröllopsbilder som bakgrundsbild på telefonen så man ler ju varje gång man låser upp den hihi. Kram kram i höstsolen!"

/Pauline

Nu! Dags att hoppa vidare till Book Now!

Bröllopsfotograf i Göteborg, Bröllopsfotograf på Gotland, Bröllopsfotograf i Sverige, Familjefotograf i Göteborg, Barnfotograf i Göteborg, Boudoirfotograf i Göteborg, Lifestylefotograf i Göteborg, Boudoirfotografering i Göteborg,

BOUDOIR

Förväntningar….

Jag vill att du förväntar dig en härlig egoboost. En glädjefylld och lustfylld stund framför kameran med fullt fokus på dig.

Magiska bilder på dig, din kropp och dina egenskaper såsom skratt, bus och massor av hud.

Visst känns det både spännande och härligt?!

Nu är det dags att trycka på Book Now. Men först...
Några rader om hur vår resa skulle kunna se ut. 

# Ni mailar mig! 

# Jag svarar på ert mail, ni får ta del av min välkomstguide kring bröllop som innehåller bilder, tips, priser med mera.

# Vi bokar dag och tid för vår fotografering. Vi pratar igenom dina önskemål inför fotograferingen. Vad som passar dig bäst, inomhus i studio, hotell, klippa vid havet? Vilka är dina härliga egenskaper? Är du sprallig, blyg, full av skratt eller noga med kontroll. Jag tror på att de vackraste bilderna skapas i trygga relationer. 

# Dagen är här, vi möts för fotografering. I lugn och ro guidar jag dig genom fotograferingen. Kanske har du en tydlig bild av de bilder du önskar, kanske vill du ha stöttning i skapandet. Tillsammans skapar vi magi.

# Leverans av digitala filer och fotoprodukter.

"Asså Anna... åh vilka bilder! Känner mig så FIN, är det där verkligen jag?! Hur fina som helst!!"

/Petra

familjefotograf i torslanda, familjefotograf i göteborg, familjefotografering i göteborg, www.annajohnsson.se fotograf anna johnsson, bröllopsfotograf på gotland, bröllopsfotograf i göteborg.
Bröllopsfotograf i Göteborg, Bröllopsfotograf på Gotland, Bröllopsfotograf i Sverige, Familjefotograf i Göteborg, Barnfotograf i Göteborg, Boudoirfotograf i Göteborg, Lifestylefotograf i Göteborg, Boudoirfotografering i Göteborg,

LIFESTYLE / FAMILJ / GRAVID / NYFÖDD

De mest underbara bilderna på mig och min familj är de bilder där vi är tillsammans. Där vi skrattar tillsammans, är riktigt nära varandra, när blickar möts och kramar värmer. 

De uppställda bilderna där alla tittar in i kameran och ler vackert. Nja de är fina men det är inte de bilder som är min vision. 

Min passion ligger i att fånga de där små stunderna. De jag aldrig någonsin vill glömma. När den lilla handen famnar efter min. När busiga skratt bubblar. När näsor möts och kramar ges. De stunder som betyder allt.

Det ska kännas innerligt och äkta. 

Studiofotograferingar görs vardagar mellan 9-15.

Utomhusfotograferingar görs vardagar mellan 9-15 samt under en helgdag i månaden. 

Jag gör även en kvällsfotografering i veckan för att skapa magiska bilder under kvällens ljus. 

Vill du boka i magiskt ljus under kvällskvisten eller under en helgdag så uppskattas det mycket om ni är ute i god tid då dessa tider bokas upp långt i förväg. 

Tänker vi lika?

Då tycker jag att du ska hoppa till Book Now!

”Är så otroligt tacksam över korten som Anna tagit på mig och min familj. Hon har fångat oss på ett så otroligt fint sätt och ljuset i bilderna är helt magiskt! 💕 Anna som fotograf får en att känna sig trygg framför kameran och tar naturligt fina och levande kort! Hon har skapat minnen för livet för oss! 💕
/Lina

PORTRÄTT / FÖRETAG

Är era personalfoton tagna mot en steril bakgrund? Försöker ni le avslappnat fast att allt känns lite stelt?

Era personalbilder ska spegla vilka ni är men även er verksamhet, er proffesion och er trygghet i relationen med er kund. 

Jag fotograferar, dokumenterar och bygger den del av ert varumärke som bilder skapar. Ni känner till uttrycket "en bild säger mer än tusen ord", ja då gäller det att bilden säger de ord som ni önskar att kunden ska höra och känna.

Självklart kan vi köra vit vägg, välposerade bilder och snygga porträtt men vi stannar inte där.

Vad är grunden i ert företag? Är det glädje, gemenskap, proffesionen och digitala lösningar. Ja då är det den helhet som ska förmedlas!

Jag följer Svenska fotografers förbunds riktlinjer för min prissättning till företag.

Vill du lyfta ditt företags bilder?

Klicka på Book Now jag återkommer inom 72 timmar!

"Tänk att vårt företag kunde förpackas i såhär snygga bilder. Med dessa bilder blir våra texter så mycket lättare att skriva. Vårt budskap finns i dina bilder och vår kund möter oss redan på vår webbplats. Vi har fått oerhört mycket beröm redan för våra snygga personalporträtt! Tusen tack för ett fint samarbete. 

För att komma till min hemsida för företagsfoto klicka på loggan i blått och guld. 

/Anna

Bröllopsfotograf i Göteborg, Bröllopsfotograf på Gotland, Bröllopsfotograf i Sverige, Familjefotograf i Göteborg, Barnfotograf i Göteborg, Boudoirfotograf i Göteborg, Lifestylefotograf i Göteborg, Boudoirfotografering i Göteborg,

FILM

Film, Yes alla älskar vi ju film! Framförallt när filmen handlar om dem vi tycker allra mest om. 

I film fångas rörelser, små gester, varma kramar och de allra varmaste stunderna. 

Film får oss att känna och uppleva stunder, dagar och känslor om och om igen. Jag vill att det ska kännas på riktigt, det innerliga ska få ta plats. 

Bröllopsfilmen får oss att stanna upp, njuta av allt det fina. Spegla era känslor och allt det vackra i er dag. Bröllopsfilmen visar upp delar från er dag som gör att helheten känns nära. Att de stunder du inte har möjlighet att uppleva under dagen senare kan upplevas genom filmen. 

Lifestylefilm rycker tag i oss. Filmen som utspelar sig i ert hem eller på ert smultronställe. En film som finns med er för all framtid. När de små skorna är urvuxna och den lilla handen känns lika stor som din. Då finns filmen kvar med de små innerliga stunderna av Er. 

Vill du föreviga Er kärlek på film?

Ja heja, vad glad jag blir!

Här kommer några korta rader om hur vi skulle kunna gå vidare...

# Ni mailar mig! 

# Jag svarar på ert mail, ni får ta del av min välkomstgudie inom film som innehåller bilder, tips, priser med mera.

# Vi pratar oss fram till hur ert filmpaket ska se ut.

# Vi skriver kontrakt och Er dag för filmskapande är nu bokad i min kalender. 

# Bröllopsmöte med go-fika eller bröllopsmöte via Skype/Facetime vid bröllopsfilm. Telefonmöte vid lifestylefilm.

# Dagen är här, Ni njuter av varandra och världens bästa dag. Jag förevigar dagen så att ni kan njuta av dagen för all framtid. 

# Leverans av råmaterial, high-light film på 1 min samt 6-10 minuter.

# Ni har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. 

Klicka nu direkt vidare på Book Now!