Det ska kännas nära och äkta. Bilderna som gör att hjärtat snurrar till och kärleken är obeskrivlig!

Jag är en familjefotograf i Göteborg som tror på det äkta, samspelet och glädjen mellan er i er familj. 

Jag fångar spontana, kärleksfulla stunder mellan er. Jag vill fånga personliga, varma porträtt av er. 

Lifestyle, storytelling, dokumentärfoto, reportage… Kärt barn har många namn! 

Om man jämför lifestyle med klassisk porträttfoto så handlar lifestyle mer om att berätta en historia genom bilder. 

Berättelsen kan vara om en person, en familj, en dag eller en händelse. Inom familjefotograferingen börjar denna underbara fotogenre etablera sig. Idag är det oerhört vanligt inom bröllopsfotografering där fotografen ofta är med under en längre period för att kunna få chansen att förmedla känslorna, de spontana ögonblicken, kärleken och framförallt att berätta hela historien. 

“Avslappnat och flexibelt fotograferande av vår fyra månader gamla dotter. Fantastiskt fina bilder!”

Med en blandning av olika fotogenrer, närbilder, miljöbilder, porträtt, övergripande bilder och de bilder där ni är nära och i stillhet skapar vi tillsammans er berättelse. 

Er berättelse som du så många gånger kommer att vilja berätta om för era barn. De stunder ni har haft tillsammans som betyder så oerhört mycket för dig. De är de stunder vi förevigar och fångar på bild.

Det jag älskar mest med lifestylefotograferingar är att de är så avslappnade. Familjen, barnet, barnen är på en plats där de känner sig trygga och med deras föräldrar finns hela tiden vid deras sida. 

Det är en oerhört härlig stund tillsammans!

Vi befinner oss hemma hos er eller på ett av era smultronställen. Dessa bilder är till för Er och Era barn.
För att ni ska minnas livet som det är och att kunna blicka tillbaka på det som varit. Vad vill ni minnas och komma ihåg? Är det sagoläsningen hemma, är det söndagsfrukosten då alla är samlade runt bordet, plasket i badet, leken i sommarstugan? Alla bär vi med oss våra egna, unika varma kärleksminnen. 

Jag är med leker, busar och gör fotograferingen lättsam och lustfylld. Ibland står jag i bakgrunden och bara fångar in allt som händer mellan er. 

Ska vi städa innan fotograferingen?

Jag vill fånga livet precis såsom det är, vill ni inte städa innan fotograferingen så behöver ni inte det. Behöver något plockas undan så gör jag det under tiden jag fotograferar om jag känner att det kommer att höja kvalitén på bilderna.

Vad ska vi ha på oss?

Ta på er kläder som ni trivs i, som ni känner er fina i. Det höjer bilden och känslan ni bär kring er själva. Undvik för formella kläder samt tajta  kläder som gör att ni inte kan sitta ned och leka med barnen. 

Jag fångar stunderna som passerar fortare än vi vill. Precis som med vissa andra stunder i livet så är detta en-gång-i-livet som barnan är små. De bilder jag skapar kommer att finnas med er och vara ovärderliga i all er framtid!

Service

Min service finns för er.

Jag kommer att hjälpa er, stötta dig och finnas tillgänglig för er genom hela processen. Jag vill att ni ska få möjlighet att njuta, känna stor glädje och kärlek men även att ni ska känna er trygga, lugna och känna att ni har koll på vad som är nästa steg. 

Ni kommer hela tiden att få information av mig för att ni ska känna er trygga och vara säkra på att ni investerar er tid i något väldigt speciellt. Bilder som är ovärderliga på så många sätt. 

1 Boka

Skicka ett mail, ring eller skicka mig några rader från formuläret nedan. 

Skriv gärna några rader om er och vart ni önskar göra er lifestylefotografering.

2 Plats & Väder

Plats
I vårt vackra land finns fantastiska miljöer såsom hav, skog, sjöar, slätter och så mycket mer. Vi bestämmer en plats som ni tycker mycket om. Ni kanske har en plats som betyder mycket för er eller så har jag många små guldkorn att använda oss av.

Fotograferingen kan gärna ske hemma hos er, det är en fantastisk känsla att fotografera i sitt eget hem. Det är där ni kommer att minnas ert liv och det är där många barn känner sig som mest avslappnade. Det blir en fantastiskt storytelling och lifestylekänsla.

Väder
Här har vi något vi inte kan påverka så lätt... Det löser vi ändå! Jag bokar alltid ett datum då vi planerar för att genomföra fotograferingen men som säkerhet bokar vi även ett datum som vi har som back-up om vädret skulle känna sig hängigt när vi ska ge oss ut. 

“Tack Anna för fantastiska bilder på vår lilla Juni! Så nöjd med resultatet!!!”

“Våra barn, vårt allt! Tänk vilken bildskatt du har skapat. När barnen sitter här hemma och tittar i vårt album som du gjort till oss, pekar och skrattar det är kärlek för mig. Tack”

4 Vad händer efter fotograferingen?

Efter fotograferingen bjuds ni efter ca 2 veckor in till ett designmöte och bildvisnign. 

Nu är det äntligen dags att se på resultatet. Vi tittar på era bilder, äter gofika och designar era produkter. 

Det är nu ni klämmer och känner på mina vackra fotoprodukter för att även lägga er beställning. 

Jag visar och förklarar vad de olika produkterna innebär och ni väljer de bilder samt produkter era hjärtan klappar allra hårdast för. 

Lifestyle – startpaket

2 timmars fotografering hemma hos er eller på ert smultronställe (gäller Gbg).
Spontana och lekfulla bilder om er familj.
Webbgalleri med alla utvalda bilder:
20 högupplösta
och redigerade bilder.
2 stycken Fine-Art printar
i storleken 18X24

Full service 4500 kr

Lifestyle – All inclusive

4 timmars fotografering hemma hos er eller på ert smultronställe (gäller Gbg) 
Spontana och lekfulla bilder om er familj. Webbgalleri som ni kan dela med nära och kära.
Alla bilder 
(ca 80-100 st) högupplösta och redigerade på usb-sticka.
Film 
(ca 3 minuter) både rörlig bild samt stillbild som ni kan njuta av tillsammans.
 2 stycken Fine-Art printar i storleken 18X24 
Vackert handbundet fotoalbum 
i linne, 20X20 med 15 albumuppslag

Full service 9900 kr

Lifestyle Small

2 timmas fotograferande hemma hos dig, i min studio eller på annan plast.
Full service från mig samt ett designmöte.
På designmötet tittar vi på dina bilder, äter lite gofika, klämmer och känner på mina fotoprodukter samt att du lägger din beställning på de produkter som ditt hjärta klappar extra hårt för. 

Pris 1500 kr

Tavlor

Jag hjälper er mer än gärna med framkallning av vackra fine-art bilder på just era favoriter! Har ni ramar hemma som ni önskar sätta era bilder i så får ni mer än gärna ta med er den till mig så gör jag inramingen till er. 

Printar

Jag älskar när bilder är på print. Minnen, bilder och vackra detaljer! 

Album

Mina album är av allra högsta kalité och innehåller ovärderliga minnen. Finns i måna färger och utseende. 

Digitala filer

Era digitala filer levereras på en vacker usb-sticka. Era digitala filer har ni för evigt och vill ni fylla på ert moln med digitala filer är det bara att putta dem vidare. Då har ni dem på två ställen för framtiden!

Dragspelsalbum

Ett väldigt uppskattat album som man kan dra ut som ett dragspel och ställa som en vacker del av sin interiör. Dessa album är de perfekta presenterna till nära och kära. 

Vackra trätavlor

Vackra trätavlor med hög rich-feeling. Rundade hörn med träkant. Otroliga färger som består. Trätavlorna är färdiga att bara sätta upp på väggen. 

Studio Joy

Välkommen till min glädjefyllda studio. Här görs fotograferingar på stora och små. Här träffar jag mina fantastiska kunder, samtalar och äter gofika. 

Rekvisita

Jag gör en hel del av min rekvisita själv. Jag älskar att flanera i hyllorna bland tyg och garn för att välja ut toner och nyanser som harmoniserar tillsammans på ett vackert och lugnt sätt. 

Jag vill gärna veta allt om dig, lära känna dig och föreviga dig precis såsom du är!

Kanske vill du även veta något om mig. 

Fina ord om mig från mina kunder:

Noggrann 
Ser detaljerna
Fångar känslan
Mjuk och varm
Fångar glädjen
Strukturerad och organiserad
Lyssnar in
Fantastisk service
Återkopplar snabbt och är alltid positiv

Menu