LIFESTYLE

“Jag och min kille blev fotograferade av Anna för några veckor sedan och vi var väldigt pirriga och nervösa innan vi kom fram till platsen. Anna fick oss att känna oss väldigt bekväma och avslappnade direkt. Hela upplevelsen var underbar och bilderna hon tog var helt fantastiska, vi är så nöjda med allt! Anna är både en fantastisk fotograf, men nog viktigast en helst underbar och fin person. Både jag och min kille rekommenderar henne varmt, vi kunde inte vara mer nöjda!” – Olivia

Lifestyle för mig är dokumentära bilder överfyllda med vardagskärlek. I dessa bilder vill jag att livet ska få ta plats, att kärleken, blickarna, det äkta och innerliga.

På dessa bilder är det inte uppradat, välkammat och perfekt.

Dessa bilder är fyllda av energi, styrka, kärlek och välbehag. Det är dessa bilder som kommer att berätta för er och era efterkommande om hur just Ert liv såg ut. Hur er hemmiljö var en varm plats för kärleksfull lek i Er säng. Hur Er sommarpärla ser ut när den är fylld med er kärlek. På den där klippan vid havet där ni brukar sitta, fika, kramas och kasta sten. Det är just den stunden som är livet och det är Den stunden jag för alltid vill kapsla till er.

Det är få bilder som kan få mig på fall såsom en vacker, energifylld bild full av lifestylekänsla!

SUBMIT