Familjefotograf i Göteborg

Familjefotograf från Göteborg i hela världen

Det ska kännas nära, äkta och innerligt

Min stora passion ligger i bilderna som som på ett varmt sätt förmedlar det äkta samspelet och glädjen mellan er i er familj. 

Jag fångar spontana, kärleksfulla stunder mellan er. Jag vill fånga personliga, varma porträtt av er. 

Service

Min service finns för Er.

Jag kommer att finnas för er, finnas för era frågor, funderingar. Jag vill att ni ska få möjlighet att njuta, känna stor glädje och kärlek men även att ni ska känna er trygga, lugna och känna att ni har koll på vad som är nästa steg. 

Ni kommer hela tiden att få information av mig för att ni ska känna er trygga och vara säkra på att ni investerar er tid i något väldigt speciellt. Bilder som är ovärderliga på så många sätt.

“Avslappnat och flexibelt fotograferande av vår fyra månader gamla dotter. Fantastiskt fina bilder!”

Här ser ni några av mina tidigare familjefotograferingar

1 Boka

Skicka ett mail, ring eller skicka mig några rader från formuläret nedan. 

Skriv gärna några rader om er! Är ni som mest avslappnade i naturen och önskar göra er fotografering i skog och mark? Är det havet som gäller? Är målet med fotograferingen att ha ett vackert album från barnens rum fullt med lek, bus och kärlek eller önskar ni porträtt i studiomiljö?

2 Plats & Väder

I vårt vackra land finns fantastiska miljöer såsom hav, skog, sjöar, slätter och så mycket mer. Vi bestämmer en plats som ni tycker mycket om. Ni kanske har en plats som betyder mycket för er eller så har jag många små guldkorn att använda oss av.

Fotograferingen kan även ske hemma hos er, det är en fantastisk känsla att fotografera i sitt eget hem. Det är där ni kommer att minnas ert liv och det är där många barn känner sig som mest avslappnade. Det blir en fantastiskt storytelling och lifestylekänsla.

Sist men inte minst har jag en vacker dagljusstudio i Torslanda där vi kan genomföra fotograferingen. Vackert ljus, härlig miljö, här kan man bua och hoppa samt att det finns massor av rekvisita!

Väder – Back-up om vädret känner sig krassligt

Här har vi något vi inte kan påverka så lätt... Det löser vi ändå! Jag bokar alltid ett datum då vi planerar för att genomföra fotograferingen men som säkerhet bokar vi även ett datum som vi har som back-up om vädret skulle känna sig hängigt när vi ska ge oss ut. 

“Tack Anna för fantastiska bilder på vår lilla Juni! Så nöjd med resultatet!!!”

“Våra barn, vårt allt! Tänk vilken bildskatt du har skapat. När barnen sitter här hemma och tittar i vårt album som du gjort till oss, pekar och skrattar det är kärlek för mig. Tack”

4 Vad händer efter fotograferingen?

2-3 veckor efter fotografering ses vi igen för att titta på era underbara bilder.

Nu är det äntligen dags att se på resultatet. Vi tittar på dina bilder, äter gofika och designar era produkter. Vid bildvisningen beställer ni de produkter era hjärtan klappar extra hårt för!

Det är nu du klämmer och känner på mina vackra fotoprodukter för att även lägga din beställning. 

Jag visar och förklarar vad de olika produkterna innebär och du väljder de bilder samt produkter ditt hjärta klappar allra hårdast för. 

Paket familjefotografering

Ca 1 timmas fotografering utomhus på vald plats, hemma hos dig eller i min studio. 

Design och beställningsmöte i min studio med gofika.

Pris 890 kr inklusive full service från mig längs hela vägen. 

Designmöte bjuds ni in till i min studio vardagar mellan 9-17

Önskar ni ha mötet hemma hos er eller under kvällar och helger tillkommer en kostnad på 499 kr. 

Tavlor

Jag hjälper er med framkallning av vackra fine-art bilder på just era favoriter! Har ni en ram hemma som ni önskar sätta er bild i så får ni mer än gärna ta med er den till mig så gör jag inraming till er kostnadsfritt. 

Printar

Minnen, bilder och vackra detaljer! Jag hjälper er att ta fram printar av era favoriter!

Album

Mina album är av allra högsta kvalité och innehåller era ovärderliga minnen!

Rekvisita

Jag gör en hel del av min rekvisita själv. Jag älskar att flanera i hyllorna bland tyg och garn för att välja ut toner och nyanser som harmoniserar tillsammans på ett vackert och lugnt sätt. 

Digitala filer

Era digitala filer levereras på en vacker usb-sticka. Era digitala filer har ni för evigt och vill ni fylla på ert moln med digitala filer är det bara att putta dem vidare. Då har ni dem på två ställen för framtiden!

Jag vill gärna veta allt om er, lära känna er och föreviga er precis såsom ni är!

Kanske vill du även veta något om mig. 

Jag älskar att ha flera bollar i luften och siktar alltid mot stjärnorna. Jag funderar ständigt på nya kreativa projekt!

Ord om mig. Ord som berör mig. 

Kreativ & Positiv
Färg & Ljus
Mamma & Fru
Virka & Sticka 
Hav & Skog
Sushi & Skaldjur
Kaffe & Choklad

Fina ord om mig från mina kunder:

Noggrann 
Ser detaljerna
Fångar känslan
Mjuk och varm
Fångar glädjen
Strukturerad och organiserad
Lyssnar in
Fantastisk service
Återkopplar snabbt och är alltid positiv

Menu