OM ANNA

Anna

MIN HISTORIA

Mitt intresse för färg och form har alltid funnits med mig. Så länge jag kan minnas har jag alltid haft något kreativt projekt framför mig. Sticka, måla, lera, ja allt allt allt....Längre fram i livet kom våra tre små hjärtan till världen. Då tryckte jag på on-knappen och fick fullt upp med både småbarnslivet och fotografering.

Idag efter utbildningar, många långa kvällar, mycket tid tillsammans med kameran har en av mina största passioner växt till att bli mitt yrke. Idag driver jag Design Anna Johnsson AB. Jag älskar vackra färger, ljus och skuggspel.

Dessa tre skapar magi! Jag tror stenhårt på min magkänsla, säger den Yepp let´s go, då kör jag ända in i kaklet!

 

MINA FAVOIRTER

Vilka är mina favoriter? 

Mina barn såklart men även mannen jag gifte mig med för fem årsedan. Sedan har jag ju den största av passioner, min kamera och att fånga alla era fantastisak berättelser på bild. 

Tjejen på bilden är en av våra tre busar. Just det S gör på bilden är ytterligare en favorit, havet. Det stora underbara havet. Där får jag ro, kraft och känner lycka. När jag sitter längst fram på vår lilla skruttbåt och dinglar med benen och solens strålar studsar på min nos. När barnen kryper upp bredvid, ja då känner jag mig som den lyckligaste på jorden. 

Min familj
gotland

MIN FAVORITPLATS

Att få se nya vackra platser är verkligen fantastiskt men skulle jag välja en plats på jorden som jag inte skulle kunna vara utan så är det Gotland. Ön är fantastistkt vacker men kanske är det ändå inte bara öns vackra yta utan...

Äldre minnen från ön blandat med nya minnen och upplevelser slår allt. Som tonåring få lämna staden för ett helt annat liv där djur och natur fick ta plats. Idag som vuxen, mamma och fru få åka till ön och bo på landet. Se våra små leka, vara med djuren och känna sig friare än någonsin. 

Ja då är det lätt att välja just denna plats!