Studiofotograf Göteborg
Studiofotograf Göteborg

press to zoom

press to zoom

press to zoom
Studiofotograf Göteborg
Studiofotograf Göteborg

press to zoom
1/4
ANNA_guld kopia.png

STUDIOFOTOGRAFERING

De bilder jag håller allra kärast är de där vi är tillsammans. När kärleken får vara sprallig, intim, när blickar möts och när hjärta håller på att brista av lycka.

Barn och familjeåotogaferingar kan fotograferas på så många olika platser. Det kan vara ute på en äng, vid havet, hemma i er trädgård eller i min dagljusstudio.

Jag leder er varsamt genom fotograferingen och kommer med så tips och trix för att få alla i familjen att slappna av. Jag hjälper gärna till med tips om kläder och färger.

 

Tillsammans skapar vi kärleksfulla bilder som finns med er genom hela livet. Era barn kommer att älska bilderna där ni är tillsammans, busar och kramas! Det är världens finaste gåva till små tossor att få se sig själv på bild i mamma och pappas varma famn.

“Vi har länge försökt ta fina kort på vår lille grabb som tyvärr aldrig är still mer än en millisekund så när vi bokade en fotograf kände jag mig lite skeptisk till om det ens var någon idé att försöka. Det är svårt att med ord att förklara hur fantastiskt Anna har fångat Lukas men bilderna rörde mig till tårar. Anna har en sprudlande personlighet, är full av påhittiga idéer, har kul rekvisita och inte minst ett enormt tålamod och allt detta visar sig i resultatet. Kan inte nog rekommendera Anna, hon överträffade alla våra förväntningar med råge! Tack ” – Johanna